Lunes, 16 de Mayo de 2022
Evento 
 eventos |  talleres |  archivo eventos |  archivo talleres |  fotos |  donde estamos |
 
Concert de Chewbacca's - Instro Surf from Uranus (València)
Viernes 22 de septiembre 22h
Precio:  5 €
 


 Des d'un planeta perdut a la galàxia i després d'un recés en l'espai-temps, torna el trio intergalàctic més sorollós a esta part del planeta. Repertori íntegrament instrumental, reverberat, fugint de convencionalismes i amanit amb samplers sci-fi i sons intergalàctics

Començava el nou mil·lenni i Chewbacca 's van publicar "5000 Light Years Away from digit Zero" un disc amb 16 temes que els va obrir les portes més enllà de la reduïda (en aquells anys) escena del surf instrumental. Després de fitxar per Zebra Records van ser seleccionats com a nou talent FNAC el que els va portar a comunicar el seu missatge sideral per tots els racons de l'estat.
Abans d'això ja havien autoeditat "Estiu Pinball" (1998) i "Zenon" (2000) un EP en vinil editat per Automatic Records.
En 2014 van publicar el que fins a la data és el seu últim treball, "Chewbacca 's meet Espectroplasma" un split amb la banda mexicana Espectroplasma (membres de Twin Tones i So Gall Negre) editat per TVOX records a Mèxic ia Espanya.
Al llarg d'estos anys van compartir escenari amb bandes com Los Coronas, Straitjackets, Imperial Surfers, Mambo Jambo i Lost Acapulco, entre d'altres.
Ara tornen amb noves energies, nous temes i nova formació. A Rollin 'Ricardo (guitarra) i Zakarias Splint (baixista -Aphonics-) s'unix Alf Moon (The vibrants, Tachenko, Lost Tapes ...) a les bateries i samplers.
   
 
 
Siguenos:
Compartir:
Suscribirse a la newsletter:
Nombre
Apellido
E-mail
Contacto:
C/ Lleialtat 6, local
08001 Raval
Barcelona
google maps
info@freedonia.eu
Si estás interesado en programar un evento escríbenos a:
programacion@freedonia.eu
 
© Freedonia - c/ lleialtat 6 08001 - Raval - Barcelona