Sábado, 25 de Junio de 2022
Evento 
 eventos |  talleres |  archivo eventos |  archivo talleres |  fotos |  donde estamos |
 
Los Altragos, Mn Bramit Morera i Els Morts, Dirty Rockets
Sábado 25 de febrero 22h
Precio:  10 €
 


 PRESENTACIÓ DEL SANT ANTONI POP FESTIVAL 2018.
Promocions Celieta vos convida a una atra nit de disbauxa inoblidable.
És un acte d'amor i justícia rocanrolera: Els ALTRAGOS porten una caterva d'anys produins i promovent bona música des del seu poble Betxí (La Plana Baixa, VLC) i ja era hora que els habitants de Barcelona conegueren com se les gasten. Els privilegiats que han pogut personar-se alguna volta al festival que monten al seu poble de fa ja onze anys no en tenen cap dubte. Els qui han escoltat el seu EP, gravat a Circo Perrotti i produït per Mossén Mariconda, tampoc. Els atres, hauríeu de decidir-vos a eixir de la ignorància i expondre-vos a una de les bandes més autèntiques i divertides i injustament incògnites que es poden trobar al panorama garagiste.

L'aquelarre l'arredoniran dos actuacions de mitja horeta i directes a la jugular. Dos grups sobradament coneguts pels seus devastadors concerts i que travessen un moment especialment dolç: Els DIRTY ROCKETS -amb el seu EP "La Guarida" editat en Clifford records collint entusiastes crítiques- i MOSSÉN BRAMIT MORERA I ELS MORTS que presentaran entusiasmats nova formació i un grapat de noves cançons.

Els qui no vàreu poder vindre el mes passat podreu suar un poc de l'esperit del Sant Antoni Pop Festival 2017 sense eixir del Raval barceloní. I aixina donarem per presentat a la ciutat d'Enriqueta Martí i de Nicomedes Méndez el SAPF 2018, en giner de l'any que ve a Betxí, on tocaran Los Altragos i un grapat de bandes més que quedaran marcades per a sempre.

22:00 ULTRA PUNTUAL. SI RESERVEU L'ENTRADA AMB MISSATGE PRIVAT A PROMOCIONS CELIETA, EN PAGAREU 9 EUROS; SI NO, 10 EN TAQUILLA
   
 
 
Siguenos:
Compartir:
Suscribirse a la newsletter:
Nombre
Apellido
E-mail
Contacto:
C/ Lleialtat 6, local
08001 Raval
Barcelona
google maps
info@freedonia.eu
Si estás interesado en programar un evento escríbenos a:
programacion@freedonia.eu
 
© Freedonia - c/ lleialtat 6 08001 - Raval - Barcelona