Sábado, 29 de Enero de 2022
Evento 
 eventos |  talleres |  archivo eventos |  archivo talleres |  fotos |  donde estamos |
 
Formes Diverses De Vida Showcase Barcelona
Sábado 2 de julio 20h
Precio:  6 €
 


 Tenim plantejat gaudir d’aquest 2016 de la manera que més mos agrada. Los nostres cervellets comencen a connectar neurones i traspassar les fronteres de les membranes amniòtico-somnolents que mos conserven com talls de préssecs en almívar dins la llauna, la droga més forta ens impregna i destrossa amb la seva força natural i ja no hi ha cap excusa que valgui: un cop rebentes la membrana d’insensibilitat contemporània, la música esdevé un regal ineludible.

És aquesta necessitat d’assolir l’orgasme que ens porta a organitzar un cop més el Formes Diverses de Vida, els dies 22 i 23 de juliol del 2016 a la zona de l’antic castell d’Amposta, però abans us hem preparat una mostra de les nostres debilitats, el pròxim 2 de juliol al Freedonia de Barcelona gràcies a una sèrie de grans artistes i millors persones que molt gratament, ompliran una jornada per caldejar l’ambient de tota aquesta història. Sense més preàmbuls, aquí una breu descripció de cada projecte que farà possible aquesta jornada que augura ser màgica a la capital dels selfies i el passotisme patètico-mediàtico-cool. Abraçades!

PLOM (suprabeat/San Jose Tapes) 00:15h
Diarrea de mil textures i colors de gust inequívocament contemporani. Les pantalles de plasma fan el ple dins els records que encara no saps que has guardat. Transforma’t, afirma, dispara, creu!
https://plomplomplom.bandcamp.com/

Abobinable (spokenbeat) 23:30h
Animal de quatre caps que s'amaga entre les fulles del sotabosc barcelonès, surt del cau per a atacar a base d'eslògans que et faran preguntar perquè encara estàs aquí, mentre et colpegen i et desmunten fins a deixar-te fet pols.
http://abobinable.bandcamp.com/

Anur (ambient/Boira Discos) 22:45h
La simplicitat que esdevé potència quan no cal adornar el discurs, el tacte que colpeja les parts més íntimes d’un mateix i escalfa l’ànima amb la força de la sinceritat.
https://anur.bandcamp.com/

Sara Fontan (postclassica) 22:05h
Coneix la tècnica i podràs destruir-la, o millor dit, deconstruir-la. Atmosferes amb mil i una capes que t'atrapen en un temps passat que reflecteix contemporaneïtat.
https://www.youtube.com/watch?v=GKlm5xtJs64

Marina Herlop (avantgarde) 21:20h
Millor no diem res del que serà una de les propostes més interessants del 2016, veniu a gaudir del seu primer concert.
Ja us advertim de què no us deixarà indiferents...
https://www.youtube.com/watch?v=QrUZOA4ST_0

Ensemble Topogràfic (contemporary/Boira Discos) 20:40h
Un camí de peus flotants enmig un prat d’herbes que ens devoren sense pietat. Les parts que formen el tot, el sentit que un hi troba, la connexió establerta quan hi ha un motiu de pes que empeny amb força.
http://ensembletopografic.bandcamp.com/

PREU: 6€
   
 
 
Siguenos:
Compartir:
Suscribirse a la newsletter:
Nombre
Apellido
E-mail
Contacto:
C/ Lleialtat 6, local
08001 Raval
Barcelona
google maps
info@freedonia.eu
Si estás interesado en programar un evento escríbenos a:
programacion@freedonia.eu
 
© Freedonia - c/ lleialtat 6 08001 - Raval - Barcelona