Martes, 22 de Mayo de 2018
Evento 
 eventos |  talleres |  archivo eventos |  archivo talleres |  fotos |  donde estamos |
 
Halloween Incipient!! Castanyada Imponent!!! Cràpula Yeyé + Mn Bramit Morera i Els Morts & Les Morte
Viernes 23 de octubre 21h
Precio:  7 €
 


 Lo canvi climàtich és un fet. Les temperatures s'incrementen i les febrades són epidèmia. El Kalendari ha esdevingut un almanach dadà i les saturnals s'avancen cada any dos o tres setmanes, a voluntat dels grans almagatzems. Com les castanyes, que porten tot setembre reballades per terra i el Gwendolin eixe dels ianquis que, quan arriba el dia Tots Sants, ja ens té fregits de carabasses, zombis i infermeres sanguinoses.

Per tot açò, Mossén Bramit Morera i Els Morts vos proposem este concili una setmana abans de la Nit d'Ànimes, quan encara fa gràcia Don Juan Tenorio i la làpida florida. Ho farem com sabem i ja sabeu: a pur d'udols i psychokakophonies, a garrotades i assot, promovent la dansa compulsiva i la penitència sacher-masoch, les aparicions sepulcrals i els trànsits. En tonades noves que volem oferir-vos.

Sonarem en companyia d'un atre conjunt d'hedònichs allunats: Crápula Yeyé, els quals porten covant-se anys i panys als soterranis de la Rosa de Foc i ens han convidat a la seua emersió definitiva. Prometen plaers convulsos i Rock'n'Roll mala fel i sabem que compten en exmembre de Scandaljackson Jackson i dels mai prou ponderats Orsini Shakers.

Vos convidem a presentar-vos mudades i mudats en les vostres gales vertaderes, les que el món vos obliga amagar. Benvinguts franch-masònichs, viudes alegres i reposades, flaneurs i dandis adictes a l'absenta, pinxos del Raval, botxins en excedència, anestesistes morphinòmans, escriptors de canya i cordill, perdedors dels jochs florals, sufragistes, saginers, bruixes, quiromàntiques, gitanes, dones d'aigua, sufragistes, carlins, soterradors, remeieres, cadàvers exquisits, caputxins, monges equívoques, esgarrats, greixeros, zahorís, hòmens del sach, contorsionistes, engolidors de sabres i foch, transformistes, periodistes de l'alba, mentalistes.

Abilleu-vos que la festa s'ho val i repartirem premis!

Entre conjunt i conjunt i fins ben passada la mitjanit els mèdiums Back to the 60s Jungle Club estaran invocant veus i sons d'atres temps i llançant-los pel renovat equip megaphònich del Freedonia, just on exercia Nicomedes Méndez, a la vora d'on Enriqueta Martí va trobar el seu meublé final.
   
 
 
Siguenos:
Compartir:
Suscribirse a la newsletter:
Nombre
Apellido
E-mail
Contacto:
C/ Lleialtat 6, local
08001 Raval
Barcelona
google maps
info@freedonia.eu
Si estás interesado en programar un evento escríbenos a:
programacion@freedonia.eu
 
© Freedonia - c/ lleialtat 6 08001 - Raval - Barcelona