Sábado, 23 de Junio de 2018
Evento 
 eventos |  talleres |  archivo eventos |  archivo talleres |  fotos |  donde estamos |
 
EL PETIT BALKABARNA
30 de gener 20:30
Precio:  3 €
 
 EL PETIT BALKABARNA
Fidel a la seva voluntat d'afavorir el coneixement de les cultures balcàniques i de l’est europeu, BalKaBarNa Festival presenta per aquest hivern un cicle mensual de projeccions. Amb la col·laboració de Freedonia i com a prèvia de la segona edició del festival, que arribarà a finals de maig, les pel·lícules i els documentals seleccionats ens permetran descobrir i aprofondir en la realitat social, política i cultural dels Balcans. Després de cada passi cinematogràfic, tancarem la vetllada amb les sessions musicals que ens oferiran els millors discjockeys de la ciutat que treballen les músiques balcàniques.

Divendres, 30 de gener, 21.00 h
"Balkan Melodie" de Stefan Swiertert (tràiler => https://www.youtube.com/watch?v=ANaTk9pvu1k)
(Suïssa / Alemanya / Bèlgica, 2012; Documental, 92 minuts; Versió original en francès, subtítuls en anglès)
Han passat més de cinquanta anys des que Marcel i Catherine Cellier van creuar, per primera vegada, a l'altra banda del Teló d'Acer per recollir les millors músiques de l'Europa de l'Est. Després d'aquella experiència, Marcel Cellier va ajudar el virtuós flautista romanès Gheorghe Zamfir o el llegendari cor vocal femení Le Mystère des Voix Bulgares en la seva projecció internacional. "Balkan Melodie" segueix el matrimoni Cellier en un nou viatge, que els permetrà retrobar-se amb els protagonistes de la seva primera estada i, alhora, descobrir nous tresors musicals.

Horari de l'activitat
-21.00-23.00 => projecció del documental (sala gran).
-23.00-01.30 => dj set balcànic (sala petita / barra).

Per gaudir de les activitats de Freedonia, cal fer-se soci de l´associació. El preu per fer-se soci es de només 1 euro l´any, i podeu fer-vos socis omplint un formulari en arribar al local.

Us hi esperem!
   
 
 
Siguenos:
Compartir:
Suscribirse a la newsletter:
Nombre
Apellido
E-mail
Contacto:
C/ Lleialtat 6, local
08001 Raval
Barcelona
google maps
info@freedonia.eu
Si estás interesado en programar un evento escríbenos a:
programacion@freedonia.eu
 
© Freedonia - c/ lleialtat 6 08001 - Raval - Barcelona